2011. július 6., szerda

Szavazz a tortámra - ha tetszik...:)


Nem szoktam nevezni semmilyen játékra. Hogy miért nem? Nagyon egyszerű. Ismerem magam annyira, hogy tudom, nem tudok veszíteni. 
Hogy erre a játékra miért neveztem, már nem tudom, ráadásul, volt némi bonyodalom már az indulásnál, mert bár, a határidő lejárta előtt kb. egy héttel elküldtem a "nevezésem", a recept és a kép mégsem jelent meg a többivel együtt, csak pár nappal később... Megmondom őszintén, ekkor már éreztem, hogy kár volt... már jöttek az agymenéseim, hogy minek neveztem, hogy csak hergelem magam, hogy már megint bejött a papírforma... Aztán megjelent a "pályaművem" és mindent elfelejtve írtam mindenhova róla, miszerint:

Ha tetszik (ha nem...) szavazzatok a tortámra!

És most itt is erre buzdítok. 

IDE kell kattintani, majd a recept alatt a "tetszik" "gombot" megnyomva lehet szavazni a tortámra...

Nagyon köszönöm, ha megteszed!:)

szepy




(A nem tudok veszíteni dologgal kapcsolatban egy szösszenet... Egyszer Velencében, az olaszországiban... egy szállodában társasoztam többed magammal... vesztettem. Annyira megsértődtem, hogy összepakoltam és el akartam indulni haza... Igen, ez van. Ennyire nem tudok veszíteni. Mivel ismerem ezt a tulajdonságomat, ezért nem is nevezek, nem játszom sehol, mert napokig hergelem magam, ha valami nem úgy történik, ahogy gondoltam, hogy kellene neki... És egy ilyen szavazós játékban általában semmi nem úgy történik, ahogy én elképzeltem...)

7 megjegyzés:

horimarika írta...

Nekem tetszik a tortád! Hétvégén lehet, hogy másolom is... Viszont a nyomkodást nem tudom, hogy rendesen csináltam-é..... Megjegyzést írtam meg minden, százszor kérdezett, nem látszott semmi belőle... áh, még később odanézek.
Csomag épségben odaért?

horimarika írta...

Hurrá! Sikerült!

szepyke írta...

Horimarika, köszönöm!:) Nem jött még meg a csomag..:((((

Csibe írta...

Megtörtént :)

Éva írta...

Ne izguljál rajtam nem múlik szavaztam! Biztos sokan fognak még és akkor győztes leszel !

szepyke írta...

Csibe, köszönöm!:)


Sziranszki, neked is nagyon köszönöm!:)


Éva, köszönöm, erre hajtok!:)

Reni írta...

Még szép,hogy tetszik...épp ezt néztem ki ma délelőtt Apukám 60. szülinapjára:)
Szavaztam,mert tényleg tetszik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...