2009. április 28., kedd

Himalája só - az élet sója


Egy ideje ezzel a sóval főzök. Én eleve sótlanul eszem mindent, nem sózom meg a vajaskenyérhez a paprikát, a sültkrumplit, és mindenbe kevesebbet teszek, mint általában mások. Ez a só tapasztalatom szerint még "sótlanabb", valahogy több kell belőle, mint az eddigi tengeri sómból.
Én ilyen őrlős változatban vettem, ez az üveg, ami kb 15 cm magas 800,- Ft körül volt a Herbaházban. Hosszas keresgélés után itt tűnt a legolcsóbbnak. Kipróbáláshoz ez is elég borsos ár, a sima sóhoz képest. Nem másolom be, hogy mit írnak róla a neten, mert csak rá kell keresni, millió oldal foglalkozik vele. Impozáns a megjelenése, pont megy a konyhám színéhez is! :-))




1 megjegyzés:

Gabojsza írta...

Írtam neked a gmail-es címedre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...